Salut,

Mă numesc Patenschi Ionuț – Bogdan, iar descrierea mea o fac fotografiile, ele sunt ochii mei, gândurile mele, fericirea mea. Am început să fotografiez în magazia bunicilor mei, cu un aparat pe film foarte vechi, eram fascinat de sunetul dat de declanșator. Stăteam ore întregi cu aparatul în mână fără să știu ce fac, eram doar pătruns de „inima” aparatului și acest lucru făcea ca orele să fie secunde, zilele ore iar ani zile.

Meseria de fotograf nu este doar un hobby pentru mine sau o modalitate de a face timpul să treacă mai repede, este mai mult decât atât. A apărut dintr-o pasiune și curiozitate care ulterior a devenit un mod de viață. Atunci când țin aparatul în mână simt că pot face minuni, „vânez” fiecare emoție a oamenilor, orice „joc” al naturii ca să obțin cele mai spectaculoase imagini. Desigur, meseria de fotograf îmi oferă oportunitatea să întâlnesc mereu oameni și locuri noi ceea mă încântă în mod deosebit.

Îmi place să cred că prin prisma meseriei mele ofer zâmbete oamenilor care apelează la serviciile mele. Aceasta este premisa de la care plec atunci când mă angajez să realizez un eveniment. Feedback-urile pozitive venite dinspre clienți m-au făcut să mă descriu ca fiind o persoană punctuală, serioasă și plină de creativitate. Ceea ce mă caracterizează în mod special este atenția la cele mai mici detalii din timpul unui evenimen și colaborarea cu clientul pe tot parcursul contractului.

Prin fotografie abordez stilul Fine-Art și stilul Fotojurnalistic.

Citatul meu preferat după care mă ghidez, spus de un mare fotograf Român pentru care îi accord tot respectul meu, Aurel Rapa

“Camera foto este doar un accesoriu... pasiunea, 
respectul şi imaginaţia sunt esenţa unei 
fotografii reuşite.”

 

Cu drag,

Patenschi Ionuț-Bogdan

Patenschi Ionut-Bogdan – Fotograf profesionist de eveniment.

www.patenschi.ro

Meniu