Un eveniment de suflet

Featured Image

Duminică, 8 noiembrie 2015, am participat la întâlnirea cu profesorii și învățătorii pensionari mai exact „generația de aur” a comunei Cândești. Acest eveniment a avut ca scop revederea dintre profesorii si invățătorii pensionari cu fostii elevi. Deși mă așteptam ca această întâlnire să fie organizată de primărie nu a fost așa, inițiativa a fost a preotului paroh Amarinei Florentin – Ionuț, preot la biserica Sf. Dumitru din satul Cândești „1” sau “Cândești – Bucovina”. Oamenii din parohie au avut o contribuție mare la acest eveniment , fiecare a ajutat cu ce a putut, astfel a ieșit totul cum a fost plănuit.

În timp ce încercam sa prind cadre bune,ma uitam atent la acesti oameni și  simțem cum a trecut timpul, imi aminteam cum era atunci cand eram elevul lor, cum erau ei ca profesori și multe alte lucruri. Simțeam bucurie,pentru că această comunitate mică și-a adus aminte de ei și au venit sa le multumească pentru lucrurile care le-au realizat.

Cu ocazia aceasta vă mulțumesc in numele generației mele pentru tot ce ați realizat, ce ne-ați învățat și vă dorim tot binele din lume.

Cu drag,  Ionuț

 

 

 

 

profesori-patenschiro-1

 

profesori-patenschiro-2

 

profesori-patenschiro-3

 

profesori-patenschiro-4

profesori-patenschiro-5

 

profesori-patenschiro-6

profesori-patenschiro-7

 

profesori-patenschiro-8

 

profesori-patenschiro-9

 

profesori-patenschiro-10

 

profesori-patenschiro-11

profesori-patenschiro-12

business wordpress theme

Comentarii

comments

List of Comments

No comments yet.

Leave A Comment

Meniu